אז שוב יש דיווחים על עדכון PageRank באוויר, השאלה האם זה מעניין מישהו ?
בפעם האחרונה שהיה עדכון PR ויזואלי הוא היה במהלך יוני נובמבר (יגאל, תודה על התיקון !) 2011. כרגיל, אפשר לראות מקדמים שיוצאים במחולות וכאלה שלא מבינים מה הם לא עשו נכון ולמה ה – PR שלהם ירד.
אני לא מצליח להבין את הלקוחות והמקדמים שמייחסים לזה חשיבות רבה כל כך – בסופו של דבר מה שאמור לעניין זה הדירוג שלך ולא כמה גבוה ה – PR שלך. שלא תבינו אותי לא נכון, אני בהחלט שמח לראות אתרים שלי שה – PageRank שלהם עולה, אבל גם אם הוא יורד (טבעי בעיקר באתרים שפחות מקבלים קישורים, אתרים סטטיים כאלה ואחרים), אני לא ממש מתרגש.
אז מה המצב אצלך, יש עליות או ירידות ?
אתה בכלל מאמין ב – PageRank או שאתה כמוני די ספקן ?
האמת היא שזה בהחלט טפיחה על השכם לראות שהאתר שלי קפץ מPR 0 לPR 2 ביום…
אבל יותר כיף לראות שהוא עלה בדירוגים..
זה בהחלט לא ממש משמעותי הPR, אבל בכל זאת זה מדד של גוגל ככה שלא צריך להתעלם ממנו לגמרי..
נכון מאוד אתה צודק, אבל כמו שנאמר מעליי עדיף לראות את האתר עולה בהדרגה, ולראות את השיפור שלו.
תודה!
נראה שהיה עדכון PR השבוע (06.12.2013)ולצערי דרוג האתר שלי ירד. המענין הוא שכאשר היו לי 4 עמודים באתר קיבלתי PR – 2 ועכשיו לאחר שיפורים באתר כולל שלדדוג התוכן הוא ירד. אני לא מבין איך מתבצע החישוב. האם יתכן שבעקבות ירידה של PR באתרים שמהם קיבלתי קישורים ירד אז ירד גם ה PR שלי ירד?
החישוב מתבצע על פי האתרים שמקשרים אליך, בדיוק כמו שרשמת אם לאתרים שמהם אתה מקבל קישורים ירד ה – PR, הסבירות שה – PR שלך גם ירד היא גבוהה.
בכל מקרה, לא הייתי מייחס חשיבות כזו גדולה ל – PR, זה כבר לא ממש מעניין, חוץ ממחליפי קישורים שגם הם מתמעטים עם הזמן.